Bernafon’un Gizlilik Bildirimi

Hizmetlerimizi kullandığınızda, bilgileriniz konusunda bize güveniyorsunuz. Bunun ciddi bir sorumluluk olduğunu anlıyor ve bilgilerinizi korumak için çok çalışıyoruz.

Bu Gizlilik Bildirimi, hangi bilgileri topladığımızı, bunları neden topladığımızı ve silme seçeneği de dahil olmak üzere bilgileriniz üzerinde nasıl kontrole sahip olabileceğinizi anlamanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Bu, web sitemiz bernafon.com, sosyal medya kanallarımız ve ilgili uygulamalar için Gizlilik Bildirimi'dir. Bazı hizmetlerimizin kendi bildirimleri vardır. Bunları aşağıda bulabilirsiniz.

Gizlilik Bildirimimizi okuyun    Sosyal Medya Gizlilik Bildirimimizi okuyun

EasyControl-A uygulaması Gizlilik Bildirimimizi okuyun    EasyControl Connect uygulaması Gizlilik Bildirimimizi okuyun

SES İşitme Cihazları A.Ş. Gizlilik Bildirimi

1. GİRİŞ

SES İşitme Cihazları A.Ş. 'de kullanıcılarımızın gizliliğine saygı duyuyor ve koruyoruz ve kişisel verilerinizin kullanımı konusunda olabildiğince şeffaf olmaya kararlıyız.

Bu Gizlilik Bildirimi, kişisel verilerinizi nasıl topladığımızı ve kullandığımızı açıklamaktadır. Bu Gizlilik Bildirimindeki "biz", "bize" ve "bizim" ifadeleri SES İşitme Cihazları A.Ş. anlamına gelmektedir.

Bu Gizlilik Bildirimini zaman zaman değiştirebiliriz. Bu nedenle, en son sürümü gördüğünüzden emin olmak için hizmetlerimizi kullandığınızda lütfen tekrar kontrol edin.

2. BİZ KİMİZ

Bu web sitesi SES İşitme Cihazları A.Ş. 'a aittir ve SES İşitme Cihazları A.Ş. tarafından yönetilmektedir ve Bernafon web sitesi üzerinden ve diğer araçlarla toplanan kişisel verilerin veri sorumlusudur.

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya haklarınızı kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SES İşitme Cihazları A.Ş
Sahrayıcedit Mah.
Batman Sokak, Royal Plaza, No:18/7
34734 İstanbul
Türkiye
Tel.:+90 216 577 30 30
Fax.: +90 216 577 30 34
E-Mail: info@ses.com.tr

3. TOPLADIĞIMIZ VE KULLANDIĞIMIZ KİŞİSEL VERİLER

Aşağıdaki durumlarda kişisel verilerinizi toplamaktayız:

  • Web sitesi formumuzu kullanarak soru sorduğunuzda veya bir randevu ayarladığınızda, çevrimiçi duyma testimize katıldığınızda, web sitemiz üzerinden ürünlerimizi satın aldığınızda, web sitemizde bir hesap açarak kayıt olduğunuzda, pazarlama materyali talep ettiğinizde veya bültenimizi almak için kayıt olduğunuzda.
  • Web sitemizi ziyaret ettiğinizde ve bilgisayarınıza çerezler yerleştirildiğinde. Daha fazla bilgi için lütfen çerez politikamızı inceleyin.
  • Bize e-posta gönderdiğinizde, telefonla aradığınızda veya yazdığınızda, şubelerimizi ziyaret ettiğinizde veya Facebook ve Twitter gibi sosyal medya kanalları dahil, başka yollarla bize bilgi sağladığınızda.
  • Bir yakınınız ya da arkadaşınız kendisiyle yapılan bir işitme görüşmesi sırasında bize sizin hakkınızda bilgi verdiğinde veya bir kişi sizin bir işitme değerlendirmesine, işitme cihazı uygulaması veya servis randevusuna eşlik etmenizi istediğini belirttiğinde.

Aşağıdaki kişisel veri türlerini işlemekteyiz:

  • İsminiz, unvanınız, posta adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz ve bizden bir alışveriş yapıyorsanız, kredi kartı veya banka kartı bilgileriniz;
  • Çağrı merkezlerimizi kullanmanız ve şube ziyaretleriniz sırasında elde edilen bilgiler.
  • Bizimle e-posta, posta, telefon yoluyla, şahsen veya web sitemiz üzerinde kurduğunuz iletişimlerde sağladığınız bilgiler. Buna, sağladığımız ürün ve hizmetlerle ilgili yorumlarınız veya sorularınız da dahildir.
  • Bir işitme testi için kayıt yaptırırsanız, bize işitmenizle ilgili bilgi verir veya işitme cihazlarımızdan birini satın alırsanız; bize sağlığınızla ilgili hassas bilgiler verebilirsiniz. Bu bilgiler arasında, şu anda bir işitme cihazı kullanıp kullanmadığınız, kullanıyorsanız bu cihazın türü, işitme durumunuzla ilgili bilgiler ve gerektiği durumlarda aile geçmişinizle ilgili bilgiler bulunabilir. Sağlığınızla ilgili hassas bilgileri sadece açık rızanız olması halinde toplayıp kullanacağız.

Hakkınızda işlediğimiz kişisel verilerin doğru olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Aynı zamanda kişisel verilerinizi devamlı güncelleyeceğiz. Hizmetlerimiz, kişisel verilerinizin doğru ve güncellenmiş olmasını gerektirdiğinden, kişisel verilerinizle ilgili bir değişiklik olduğunda lütfen bize bildirin. Herhangi bir değişikliği bildirmek için yukarıdaki iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz.

4. NİÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİZİ TOPLUYOR VE KULLANIYORUZ VE BUNU YAPARKEN DAYANDIĞIMIZ HUKUKİ DAYANAK NEDİR

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanıyoruz:

  • Sizden gelen talepleri, soruları ve şikayetleri, müşterilerimize sorumlu hizmet verebilmek için, işlemek ve yanıtlamak.
  • Tarafınızca talep edilen ve/veya satın alınan hizmet ve ürünleri sunmak ve size bu hizmetler ve/veya ürünlerle ilgili bilgi sunmak. Bunu sizinle gerekirse bir sözleşme imzalamak ve işitme sağlığıyla ilgili olarak ürün ve hizmetler sunan işletmemizi devam ettirmek için gerektiği ölçülerde yerine getiririz.
  • Bunu yapmaktan elde edeceğimiz meşru menfaat ve/veya yasalar tarafından gerektiği ölçüde kayıtlarımızı güncellemek ve denetim yapabilmek.
  • Sahtekarlığı engellemek veya tespit etmek ve meşru menfaatimizin gerektirdiği ölçüde herhangi bir yasal iddiaya karşı savunma yapabilmek veya böyle bir yasal iddiada bulunabilmek.
  • Yasal olarak gerekli olan ve bunu yapmanın meşru menfaatlerimize uygun olduğu hallerde, yasaları uygulayan ve düzenleyen makamlardan gelen taleplere uymak.
  • Meşru menfaatlerimiz doğrultusunda hizmetlerimizi ve iletişimimizi müşterilerimizin faydasına olacak biçimde iyileştirmek, değiştirmek, kişiselleştirmek ve geliştirmek için eğilimleri ve profilleri analiz etmek.
  • Meşru menfaatlerimiz doğrultusunda hizmetlerimizi ve iletişimimizi müşterilerimizin faydasına olacak biçimde iyileştirmek, değiştirmek, kişiselleştirmek ve geliştirmek için müşteri memnuniyeti araştırması yapabilmek.
  • İlgilenebileceğinizi düşündüğümüz ürün ve hizmetleri önermek. Bunu, meşru menfaatlerimiz doğrultusunda, müşterilerimize doğrudan pazarlamayı devam ettirebilmek için ve özellikle sağlık verilerinizle e-posta adresiniz gibi elektronik yöntemleri kullandığımızda sadece açık rızanızla yerine getirmekteyiz.

5. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NASIL PAYLAŞIYORUZ?

Burada açıklanan durumlar veya veri toplanırken belirtilen haller dışında, kişisel verilerinizi kiralamayacak, satmayacak veya başka bir biçimde paylaşıp ifşa etmeyeceğiz.

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sunmak, iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla kişisel verilerinizi William Demant Group içerisindeki bağlı ortaklıklarla paylaşabiliriz. William Demant Group'un bünyesindeki şirketleri parçası olduğunu görmek için lütfen en son yıllık raporumuzdaki organizasyon şemasına bakın. En son yıllık raporumuzu www.demant.com adresinde bulabilirsiniz.

Kişisel verilerinizi hizmet sağlayıcılarımızla aşağıdaki görevleri yerine getirmeleri için paylaşabiliriz:

  • web sitemizi yönetmemiz veya web sitemizdeki sorunları gidermemiz konusunda bize yardımcı olmak;
  • ürünlerimizin tedariki veya tasarımı ya da işletme yönetimimiz konusunda bize yardımcı olmak;
  • pazarlama kampanyalarımız için bize yardımcı olmak;
  • çağrı merkezlerimizi işletmek; veya
  • bize elektronik veya fiziksel depolama hizmetleri ve sistemleri sunmak.

Bilgileriniz, sadece hizmet sağlayıcılarımızın bize sundukları hizmetleri sağlamaları için gerekli olan durumlarda paylaşacağız. Bu hizmet sağlayıcılarının kişisel verilerinizi başka amaçlarla tutma veya kullanma yetkisi yoktur ve her zaman için kişisel verilerinizi güvenli ve gizli tutma yükümlülükleri bulunmaktadır.

Eğer öyle bir yasal yükümlülüğe uyma zorunluluğumuz varsa veya meşru menfaatlerimiz dahilindeyse veya web sitemizin Kullanım Koşullarını ya da sizinle veya şirketinizle imzaladığımız sözleşmeleri uygulamamız için gerekliyse; yasa koyucular, yasa uygulayıcılar ve profesyonel danışmanlarımız gibi üçüncü taraflara kişisel verilerinizi ifşa edebiliriz.

6. VERİLERİN ÜÇÜNCÜ ÜLKELERE AKTARILMASI

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi size sunabilmek için, kişisel verilerinizi AB/AEA dışında bulunan William Demant Group bünyesindeki bağlı ortaklıklarla paylaşabiliriz.

Kişisel verilerinizi AB/AEA dışında işlediğimiz durumlarda; bu işlemenin, verilerin sahibinin haklarının korunması dahil, ilgili Veri Koruma yasaları gerekliliklerine uyacak şekilde teknik ve örgütsel önlemler alacağız. Kişisel verilerin aktarılması AB Komisyonu'nun standart sözleşme hükümlerine dayanmaktadır ve AB Komisyonu ilgili gizliliğin, temel hak ve özgürlüklerin korunması ile bağlantılı hakların uygulanması hakkında yeterli olduklarını düşünmektedir.

7. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NE SÜREYLE TUTARIZ?

Kişisel verilerinizi, düzenleyici yükümlülüklere uyma gerekliliği de dahil olmak üzere, meşru yasal ve işletme gerekçeleri doğrultusunda tutacağız. Kişisel verilerinizi toplamamız, işlememiz ve depolamamız amacıyla artık gerekmediği durumlarda kişisel verilerinizi sileceğiz. Kişisel verilerinizi, yasalar gerektirdiği ölçüde saklayacağız.

Bilgilerinizi saklı tutma politikamızla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz, lütfen yukarıda belirtilen iletişim noktalarından bizimle iletişime geçin.

8. GÜVENLİK

Kişisel verilerinizi istenmeyen kayıp veya değişikliklere, yetkisiz ifşaya ve yetkisiz kişilerin erişimine karşı korumak için teknik ve örgütsel önlemler uyguluyoruz.

Bir güvenlik ihlali meydana geldiği takdirde; eğer bu ihlal kimlik hırsızlığı, ayrımcılığa tabi olmanız, itibar kaybı veya benzer önemde bir zorluk gibi yüksek bir riske neden olursa sizi olabildiğince çabuk bilgilendireceğiz.

9. GİZLİLİK HAKLARINIZ

İstediğinizde sizin hakkınızda işlediğimiz kişisel bilgiler, bu verilerin nereden toplandığı ve ne amaçla kullandığımız hakkında bizden bilgi isteme hakkınız vardır. Aynı zamanda kişisel verilerinizi ne süreyle tuttuğumuz ve kimlerle paylaştığımızı bilme hakkınız da bulunmaktadır. Böyle bir talepte bulunmanız halinde, sizin hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin ayrıntılarını (ve bir kopyasını) tarafınıza sunabiliriz. Erişiminiz diğer kişilerin gizlilik haklarını, ticari sırları ve fikri mülkiyet haklarını korumak için kısıtlanabilir. Veri taşınabilirliği hakkına da sahip olabilirsiniz. Hakkınızda işlediğimiz kişisel verilerin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız, düzeltme talebinde bulunma hakkınız vardır. Lütfen bizimle iletişime geçin ve bilgilerinizi nasıl düzeltebileceğimiz hakkında bize bilgi verin.

Bazı durumlarda, kişisel verilerinizi silme yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Bu, rızanızı geri çektiğinizde söz konusu olabilir. Kişisel verilerinizin, kişisel verilerinizi toplama amacımız açısından artık gerekli olmadığını düşünüyorsanız, bunların silinmesini talep etme hakkınız bulunmaktadır. Aynı zamanda, kişisel verilerinizin yürürlükteki yasalara veya diğer yasal yükümlülüklere aykırı şekilde işlendiğini düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin düzeltilmesini ya da silinmesini talep ettiğinizde, koşulların karşılanıp karşılanmadığını inceleyeceğiz. Koşullar karşılanıyorsa, düzeltmeleri ya da silme işlemini olabildiğince çabuk yerine getireceğiz.

Kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkınız bulunmaktadır. Kişisel verilerinizi pazarlama amacıyla kullanmamıza da itiraz edebilirsiniz. Eğer bir itirazda bulunmak istiyorsanız, bizimle Gizlilik Bildiriminin üst kısmında belirtilen iletişim noktalarını kullanarak temasa geçebilirsiniz. Eğer itirazınızın gerekçesi kabul edilirse, kişisel verilerinizin işlenmesini sona erdireceğiz.

10. ŞİKAYETTE BULUNMA HAKKI

Kişisel verilerinizi ne şekilde kullandığımız hakkında bir endişeniz varsa lütfen bu durumu bize bildirin. Sorularınıza yanıt vereceğiz ve gerekli olan hallerde yükümlülüklerimizle tutarlı olan gerekli uygulamaları yerine getireceğiz. Eğer verilerinizi kullanma şeklimizden yine de memnun değilseniz, ilgili ulusal veri koruma makamına bir şikayette bulunma hakkınız vardır. Türkyie için yetkili veri koruma makamı Kişisel Verileri Koruma Kurumu'tir. İletişim bilgileri: Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sok. No: 4, 06520 Balgat-Çankaya/Ankara, Tel.: +90 312 216 5050, http://www.kvkk.gov.tr.

11. ÇOCUKLARIN GİZLİLİĞİ

Çocuklar için de çözümler sunuyor olmamıza rağmen, bu Web Sitesi 13 yaşının altındaki çocuklar hakkında kişisel veri toplama niyetinde değildir ve bu amaçla tasarlanmamıştır. 13 yaşının altında olduğunu bildiğimiz kişiler hakkında kasti olarak kişisel veri toplamayız.

12. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ

Bu web sitesi, diğer şirketlerin ve organizasyonların web sitelerine bağlantı içerebilir. Bu Gizlilik Bildirimi söz konusu üçüncü taraf siteleri için geçerli değildir ve üçüncü tarafların veri toplama ve dağıtım politikalarıyla ilgili bilgi almak için ilgili üçüncü taraf siteleriyle temasa geçmenizi öneririz.

13. GİZLİLİK BİLDİRİMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

Bu bildirimi, web sitemizden yeni bir sürümünü yayınlayarak muhtelif zamanlarda güncelleyebiliriz. Mümkün ve uygun olduğu durumlarda, e-posta ile bilgilendirileceksiniz.

Bu Gizlilik Bildirimi 06.08.2018 tarihinde güncellenmiştir.

SES İŞİTME CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’NİN SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA KİŞİSEL VERİLERİN KULLANIMINA İLİŞKİN GİZLİLİK BİLDİRİMİ


1. GİRİŞ

“Bernafon” olarak, kullanıcılarımızın mahremiyetine saygı duyuyor ve onları koruyoruz. Kişisel verilerinizin kullanımı konusunda mümkün olduğunca şeffaf olmaya kararlıyız.

“SES İŞİTME CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ” (kısaca SES İŞİTME), Bernafon tarafından işlenen kişisel verilerin veri sorumlusudur. Bu gizlilik bildirimi ("Gizlilik Bildirimi"), SES İŞİTME’nin Facebook, Instagram gibi farklı sosyal medya platformları üzerinden bir ile etkileşiminizle bağlantılı şekilde kişisel verilerinizi nasıl kullandığını açıklar.

Bu Gizlilik Bildiriminde "biz", "bize" ve "bizim" ifadeleri ile kastedilen SES İŞİTME CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’dir.

Bu Gizlilik Bildirimini zaman zaman değiştirebiliriz, bu nedenle güncel bildirimi gördüğünüzden emin olmak için hizmetlerimizi kullandığınızda lütfen tekrar kontrol ediniz.

2. BİZ KİMİZ?

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya haklarınızı kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SES İşitme Cihazları A.Ş.
Sahrayıcedit Mah. Batman Sok. Royal Plaza No: 18/7, 34734 İstanbul/Türkiye
Tel.:+90 216 577 30 30
Fax.: +90 216 577 30 34
E-Mail: info@ses.com.tr

3. TOPLADIĞIMIZ VE KULLANDIĞIMIZ KİŞİSEL VERİLER

Aşağıdaki kişisel veri türlerini işleyebiliriz:

  • Kullandığınız sosyal medya profilinizde veya SES İŞİTME sosyal medya sayfalarından birinde yayınladığınız takdirde adınız, e-postanız, yaşınız, cinsiyetiniz, ülkeniz, iş unvanınız, mevcut ve önceki işvereniniz, eğitim geçmişiniz, profil resminiz, ilgi alanlarınız, arkadaş listeniz / bağlantılarınız / takipçileriniz vb. sizinle ilgili bilgiler ve herkese açık olan diğer bilgiler,
  • Gönderilerimize ve resimlerimize yaptığınız yorumlarınız ve / veya beğenileriniz veya SES İŞİTME sosyal medya platformları aracılığıyla ilettiğiniz direkt mesajlar dahil SES İŞİTME sosyal medya sayfasında yayınlayarak bize sağladığınız diğer bilgiler,

Yukarıdakilere ek olarak, bu farklı sosyal medya platformlarını kullanmanız ve Facebook Insights, Facebook Pixel, Facebook Custom Audience, Facebook Lookalike Audience, Twitter Pixel, LinkedIn Insight Tag ve LinkedIn sponsored InMail gibi sosyal medya araçları aracılığıyla toplanan çerezler dahil olmak üzere çerezler ve benzer teknolojilerin kullanımı yoluyla sizinle ilgili kişisel verileri toplar.

Bazı durumlarda, örneğin Facebook sayfamızda SES İŞİTME kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili Facebook ile birlikte ortak veri sorumlusu olarak hareket eder. Bu nedenle, Facebook'un kişisel verilerinizi nasıl işlediğini anlamak için Facebook'un gizlilik bildirimini okumanızı öneririz.

Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi için genellikle farklı sosyal medya platformlarının gizlilik bildirimlerine başvururuz. Aşağıda SES İŞİTME'nin kullandığı sosyal medya platformlarının bir listesini ve gizlilik bildirimlerine referansları bulabilirsiniz.

 

4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NEDEN TOPLAR VE KULLANIRIZ VE BUNU YAPMAK İÇİN HUKUKİ DAYANAKLARIMIZ NELERDİR?

KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarından en az birine dayalı ve sınırlı olarak, başta kişisel verilerin işlenmesine ilişkin Kanun’un 4. maddesinde belirtilen ilkeler olmak üzere Kanun’da belirtilen genel ilkelere uygun bir şekilde kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Şirket, Kanun’un 10. maddesi ve ikincil mevzuat uyarınca ilgili kişileri aydınlatma metinlerinde veri işleme kategorileri ve amaçları konusunda bilgilendirir. AB Genel Veri Koruma Tüzüğü ("GDPR") uyarınca farklı sosyal medya sayfaları aracılığıyla kişisel verilerinizin toplanması ve işlenmesi için yasal dayanağımız, madde 6 (1) (f) ‘de belirtilen meşru menfaatimizdir. Meşru menfaatlerimiz, 3. Maddedeki amaçlar kapsamında menfaatlerinizi geçersiz kılar.

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için işliyoruz:

  • Demografik özellikleri, tercihleri ve ilgi alanlarını tanıyarak sosyal medya kanallarımızın izleyicilerini anlamak ve bunlara göre bilgiler sunmak
  • Hedef kitlemizin yararına hizmetlerimizi ve iletişimlerimizi geliştirmek, değiştirmek, kişiselleştirmek ve iyileştirmek için eğilimleri ve profilleri analiz etmek
  • Sizden gelen talepleri ve soruları işleme koymak ve yanıtlamak için.
  • Facebook’taki SES İŞİTME sosyal medya sayfaları aracılığıyla kullanıcılarımızın yararına hizmetlerimizi ve iletişimlerimizi geliştirmek, değiştirmek, kişiselleştirmek ve iyileştirmek için pazar araştırmaları yapmak.
  • İlginizi çekeceğini düşündüğümüz ürün ve hizmetleri tavsiye etmek. Bunu müşterilerimize ve / veya potansiyel müşterilerimize yönelik doğrudan pazarlama amacıyla yapıyoruz. Ayrıca, size doğrudan pazarlama gönderimi yapmak için örneğin Facebook ve / veya Instagram gibi sosyal medya sayfalarımız aracılığıyla e-posta veya direkt mesaj şeklinde elektronik yöntemler kullanırsak, bunu yalnızca doğrudan pazarlama üzerine geçerli kurallar uyarınca izin verildiği takdirde yapacağız.

5. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NASIL PAYLAŞIYORUZ?

Kişisel verilerinizi burada açıklanan haller veya kişisel verilerin toplandığı zamanda başka şekilde belirtilen durumlar dışında başkasına vermeyeceğiz, satmayacağız veya başka bir şekilde paylaşmayacağız veya ifşa etmeyeceğiz.

Madde 3'te bahsedildiği gibi, sosyal medya sayfalarımız aracılığıyla kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili olarak, Facebook Inc veya Facebook Ireland Ltd gibi spesifik sosyal medya sağlayıcıları ile birlikte ortak veri sorumlusu olarak hareket edebiliriz. Bu, kişisel verilerinizin işlenmesinden müştereken sorumlu olduğumuz anlamına gelir. Madde 3'te Facebook'un gizlilik bildirimi için bir bağlantı eklenmiştir.

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sunmak, iyileştirmek ve geliştirmek için kişisel verilerinizi içinde yer aldığımız Demant Grup bünyesindeki bağlı şirketlerle paylaşabiliriz. Hangi şirketlerin Demant Grup bünyesinde yer aldığını görmek için lütfen son yıllık raporumuzdaki organizasyon şemasına bakınız. Son yıllık raporumuzu www.demant.com adresinde bulabilirsiniz.

Kişisel verilerinizi, aşağıda yer alan çeşitli amaçlarla hizmet sağlayıcılarımızla paylaşabiliriz:

  • İnternet sitemizi yönetmemize veya sorun gidermemize yardımcı olmak için,
  • Ürünlerimizin tedariğinde veya tasarımında veya iş idaremizde bize yardımcı olmak için,
  • Facebook Custom Audiences ve Facebook Lookalikes vb. araçlarla pazarlama kampanyalarımızda yardım almak için,
  • Bize elektronik veya fiziksel depolama hizmetleri veya sistemleri sağlamak için.

Bilgilerinizi yalnızca bu koşullar altında, hizmet sağlayıcılarımızın bizim için belirli bir hizmeti yerine getirmesi için gerekli olması halinde paylaşacağız. Bu hizmet sağlayıcıları, kişisel verilerinizi başka herhangi bir amaçla saklama veya kullanma yetkisine sahip değildir ve kişisel verilerinizi her zaman güvenli ve gizli tutma yükümlülüğü altında olacaklardır.

Kişisel verilerinizi, herhangi bir yasal yükümlülüğe uymak amacıyla veya meşru menfaatlerimize uygun olduğu takdirde veya internet sitemizin Kullanım Koşullarını sizinle veya şirketinizle yapılmış diğer ilgili sözleşmeleri yürütmek ya da uygulamak için emniyet yetkilileri, düzenleyici kurumlar ve profesyonel danışmanlarımız gibi seçilmiş üçüncü taraflara ifşa edebiliriz.

6. VERİLERİN ÜÇÜNCÜ ÜLKELERE AKTARILMASI

Belirli bir veri işleme faaliyeti veya hizmet performansı ile ilgili olarak gerekli görüldüğü takdirde, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi size ulaştırmak için kişisel verilerinizi, AB / AEA dışında bulunan Demant Grup bünyesindeki bağlı şirketlerle ve AB / AEA dışında bulunan hizmet sağlayıcılar veya iş ortakları gibi bağlı olmayan şirketlerle paylaşabiliriz.

Kişisel verileriniz AB / AEA dışına aktarılırsa, veri sahibinin haklarının korunmasını sağlamak da dahil olmak üzere kişisel veri kullanımının ilgili veri koruma yasalarının gereksinimlerini karşılaması için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri alacağız. Gerektiğinde, kişisel verilerin alıcısı ile AB Komisyonu'nun standart sözleşme maddelerini ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (KVK Kanunu) maddelerini yürürlüğe koyacağız. AB Komisyonu, bu hükümlerin, mahremiyetin, temel hakların ve özgürlüklerin korunması ve ilgili hakların kullanılması için yeterli garantiler sağladığını düşünmektedir.

7. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NE KADAR SUREYLE SAKLIYORUZ

KVK Kanunu ve GDPR kapsamında kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmektedir. Bu süreler belirlenmiş olup bu sürenin geçmesinden sonra ise ilgili kişisel veriler Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik uyarınca ilgili Saklama ve İmha Politikamızda belirlenen periyodik imha sürelerinin sonunda silinmekte, yok edilmekte veya analitik amaçlarla kullanılabilmesi için anonim hale getirilmektedir.

Sosyal medya platformlarındaki gönderilerimizden herhangi birine yorum yaptıysanız, bu tür yorumlar söz konusu gönderi silindiğinde silinecektir. Bununla birlikte, belirli yorumları daha erken bir zamanda silmeyi seçebiliriz. Ayrıca istediğiniz zaman kendi yorumunuzu silebilirsiniz.

Sosyal medya platformları aracılığıyla hedefli bir pazarlama kampanyası gibi belirli bir amaç için toplanan bilgiler, belirli işleme faaliyeti gerçekleştirildikten 1 yıl sonra silinecektir. Belgeleme amacıyla belirli veriler, belirli kampanyalardan sonra 2 yıla kadar saklanabilir.

Saklama ve İmha Politikamız hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz, lütfen yukarıdaki 2. maddede yer alan iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçiniz.

8. GİZLİLİK HAKLARINIZ

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na göre, herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir. Bu bağlamda ilgili kişinin kişisel verileri üzerindeki hakları KVK Kanunu’nun 11. maddesinde aşağıda şekilde sıralanmıştır:

  • Kişisel verisinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Kişisel verilerinin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVK Kanunu’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • İşbu silme, yok etme veya düzeltme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,,
  • İşlenen verilerinin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle veri sahibinin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinin KVK Kanunu’na aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

GDPR kapsamında ise, kişisel verilerinizi işlememizin bir sonucu olarak, haklarızı kullanabilirsiniz. Bu haklar şunlardır:

  • Kişisel verilerinize erişim hakkı
  • Kişisel verilerinizi düzeltmemizi sağlama hakkı
  • Kişisel verilerinizi silmemizi isteme hakkı
  • Kişisel verilerinizi işlememizi kısıtlama hakkı
  • Veri taşınabilirliği hakkı
  • İşlememize itiraz etme hakkı

Ancak bu haklar diğer kişilerin mahremiyetini, ticari sırlarını, fikri mülkiyet haklarını garanti altına almak veya yasal bir yükümlülüğe uymak gibi koşullara ve / veya muafiyetlere tabi olabilir.

Haklarınızdan birini veya birkaçını kullanmak istiyorsanız, lütfen yukarıdaki 2. maddede yer alan iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçiniz.

9. ŞİKAYETTE BULUNMA HAKKI

Verilerinizi nasıl kullandığımızla ilgili bir endişeniz varsa, lütfen bize bildirin, sorularınızı yanıtlayacağız ve gerekirse uygulamalarımızın yükümlülüklerimizle tutarlı olmasını sağlamak için adımlar atacağız. Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak SES İŞİTME’ye iletmeniz durumunda talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. İletişim bilgilerimizi 2. maddede bulabilirsiniz.

10. ÇOCUKLARIN GİZLİLİĞİ

Çocuklar için çözümler sunuyoruz ancak Facebook'taki sosyal medya sayfalarımız 16 yaşın altındaki çocuklar hakkında kişisel veri toplamak için tasarlanmamıştır. 16 yaşın altında olduğunu bildiğimiz herhangi bir kişiden kasıtlı olarak kişisel veri toplamayız.

11. ÜÇÜNCÜ TARAF BAĞLANTILARI

Facebook üzerindeki SES İŞİTME sosyal medya sayfaları, diğer şirket ve kuruluşların internet sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu Gizlilik Bildirimi, bu tür üçüncü taraf siteler için geçerli değildir ve veri toplama ve dağıtma politikaları hakkında bilgi almak için bu üçüncü taraf sitelerle doğrudan iletişime geçmenizi öneririz.

12. GİZLİLİK BİLDİRİMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

Bu Gizlilik Bildirimi’ndeki hususları internet sitelerimizde (https://www.ses.com.tr/, https://www.bernafon.com.tr/) ve Facebook yeni bir sürüm yayınlayarak güncelleyebiliriz

Bu Gizlilik Bildirimi 01.03.2021 tarihinde güncellenmiştir.





EasyControl-A uygulaması: Kullanım Koşulları ve Gizlilik Bildirimi

Bernafon'da gizliliğinize saygı duyar ve koruruz


Aşağıdaki Gizlilik Bildirimi, bir kullanıcı olarak sizinle ilgili bilgileri nasıl ve neden topladığımızı açıklamaktadır. Gizlilik Bildirimi yalnızca söz konusu uygulamada toplanan bilgiler için geçerlidir.

Gizlilik Bildirimini pdf dosyası olarak indirin:

EasyControl-A uygulaması Gizlilik Uyarısı

EasyControl Connect uygulaması: Kullanım Koşulları ve Gizlilik Uyarısı

Bernafon'da gizliliğinize saygı duyar ve koruruz


Aşağıdaki Gizlilik Bildirimi, bir kullanıcı olarak sizinle ilgili bilgileri nasıl ve neden topladığımızı açıklamaktadır. Gizlilik Bildirimi yalnızca söz konusu uygulamada toplanan bilgiler için geçerlidir.

Gizlilik Bildirimini pdf dosyası olarak indirin:

EasyControl Connect uygulaması Gizlilik Bildirimi